Skoler fra hele landet deltok i Skoglekene 2021

Femten skoler fra så å si hele landet kom med fly, tog, buss og bil til Norsk Skogmuseum for å delta i finalen i Skoglekene 2021! Alle klassene som kvalifiserte seg til finalen, måtte velge fire elever til å representere klassen. Ekstra mange skoler hadde i år valgt å reise med hele klassen, noe som skapte god stemning og liv og røre.

Spesielt starten var full av adrenalin hos deltakerne og heiarop fra tilskuerne. Her fikk lagene prøve seg på saging, snekring og transport av ukokt egg med hjelp av hyssing. Dette krevde praktiske ferdigheter, samarbeid og kreative løsninger.

Etter fellesoppgaven bar det full fart ut på skogmuseets friluftsareal. Med kart i hånda måtte lagene finne de ulike postene, og løse oppgaver om treets høyde, treslag i skogen, spor og sportegn og mye mer!

I denne filmen ser du høydepunktene fra finalen 25. august 2021 (NB! Husk lyd):

Det var altså laget til Engerdal barne- og ungdomsskole som fikk med seg Den gylne kongle hjem i år. Delt andreplass gikk til Sky skole i Vestfold og Telemark og Bispehaugen skole i Trøndelag. Gratulerer til alle lagene, og takk for strålende innsats!

Vinnerne av Skoglekene 2021:

Engerdal barne- og ungdomsskole, Innlandet

På delt andreplass:

Sky skole, Vestfold og Telemark


Bispehaugen skole, Trøndelag